WordPress SEO voor websites en webshops

WordPress zoekmachine optimalisatie

Wil je je WordPress website of webshop laten optimaliseren voor betere resultaten in Google?  We hebben ruime ervaring met zoekmachine optimalisatie voor WordPress websites
Voor iedere website die wij maken voeren we een grondige WordPress SEO analyse uit en maken we een online strategie om ervoor te zorgen dat de website ook gevonden wordt in organische zoekresultaten van Google door de juiste doelgroep.

Wat we doen

 • Zoekwoordonderzoek;
 • WordPress website optimalisatie
 • Structuuroptimalisatie – interne link structuur
 • Sociale media optimalisatie:
 • Analyse en tracking: 

WordPress SEO stappenplan

 1. Strategische sturing & analyse:
  De eerste fase van ons proces is Strategische sturing & analyse . In deze fase leren we alles over uw doelen en doelstellingen, bespreken we de doelgroep en mogelijke zoekwoorden. Dit zal ons helpen een algemeen beeld te krijgen van uw bedrijf, doelen en de richting waarin we moeten leiden.
 2. Zoekwoordonderzoek en -ontwikkeling:
  In de fase van zoekwoordonderzoek en -ontwikkeling nemen we al onze aantekeningen en discussies om te bepalen welke zoekwoorden het beste voor uw site kunnen worden gebruikt. We zullen hulpprogramma’s voor zoekwoordonderzoek gebruiken om statistieken en cijfers over bepaalde zoekwoorden te verstrekken en uit te zoeken op welke woorden uw bedrijf het beste kan ranken. Met uw goedkeuring van de zoekwoorden zijn we klaar om naar de volgende fase te gaan.
 3. Totale on-page website-optimalisatie
  In deze fase beginnen we met het opnemen van de zoekwoorden in uw site. Van het toevoegen van zoekwoorden aan ons SEO-platform tot ervoor zorgen dat de voorkant van uw site zoekwoordvriendelijk is. We optimaliseren uw website met een volledige on-page SEO-audit.
 4. Configuratie van tracking en rapportage
  Zodra uw volledige SEO voor uw website is voltooid, zullen we alle tracking en rapportage instellen. Dit zal ons helpen begrijpen hoe uw website scoort, welke zoekwoorden goed presteren en alle statistieken met betrekking tot uw website. Ons team zal u ook een kopie van uw analyserapport sturen, zodat u kunt bekijken en bijhouden hoe de zaken presteren en vorderen.
 5. WordPress SEO-add-ons
  We bieden ook een verscheidenheid aan verschillende add-ons

Soms is basiszoekmachineoptimalisatie voor WordPress misschien niet alles wat je nodig hebt. We bieden u aanvullende diensten voor zoekmachineoptimalisatie om je WordPress-website naar een hoger niveau te tillen en uw bedrijf te laten onderscheiden van de rest.

Aanvullende SEO diensten

 1. Technisch onderhoud
  Dit is een driemaandelijkse beoordeling van uw SEO-geoptimaliseerde WordPress-site. We zullen indien nodig wijzigingen en updates aanbrengen in de backend van uw website en aan de voorzijde. Ons SEO-bureau zorgt er elk kwartaal voor dat de juiste zoekwoorden in uw site worden geïntegreerd.
 2. Lokale SEO – aanmelden bedrijven pagina’s: Deze lokale citatie-add-on zorgt ervoor dat uw bedrijf lokaal scoort. Dit maakt gebruik van veel verschillende platforms zoals Google Mijn Bedrijf, Bing Places, Yelp en meer.