SEO Zoekmachine optimalisatie

Beter vindbaar in zoekmachines door SEO

Zoekmachine optimalisatie

Wil je dat jouw website, product of dienst beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google?
Laat dan je website verbeteren door SEO-zoekmachine optimalisatie. Als SEO-specialist helpen we je graag om je zichtbaarheid online te vergroten.

vrouw devices

Beter vindbaar in Google

Roos internet marketing is jouw SEO specialist. 

[icon name=”thumbs-o-up” class=”” unprefixed_class=”red”]  Gedegen en betrouwbaar onderzoek
[icon name=”thumbs-o-up” class=”” unprefixed_class=”red”]  Persoonlijk contact en transparant
[icon name=”thumbs-o-up” class=”” unprefixed_class=”red”]  Overzichtelijke rapportages
[icon name=”thumbs-o-up” class=”” unprefixed_class=”red”]  SEO voor websites en webshops
[icon name=”thumbs-o-up” class=”” unprefixed_class=”red”]  Internationale en regionale SEO

Laten we samenwerken

Vul hier onder je gegevens in dan nemen we contact met je op.

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Hoe zorg je er nu voor dat je website goed wordt gevonden door de juiste klanten op internet. Meer dan 75% van de internetgebruikers start met het zoeken in Google en kijkt vaak niet verder dan de eerste 2 pagina’s van de zoekresultaten. Het is daarom belangrijk om met je website met de juiste zoekwoorden op de eerste pagina van Google te verschijnen. Maar hoe doe je dat?

Google kijkt naar websites die het beste resultaat geven voor een zoekopdracht. Websites die voor een zoekterm het beste aansluit met de juiste content, kwaliteit, relevante links en websites die gebruiksvriendelijk zijn zullen daarom als eerste verschijnen in de resultaten. Door de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg je ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt in de organische zoekresultaten van zoekmachines.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachineoptimalisatie is het verbeteren van een website op bepaalde zoek opdrachten, zodat ze zo hoog mogelijk op de resultatenpagina van een zoekmachine wordt getoond.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Google toont graag het beste resultaat voor zoektermen op de eerste pagina. Google beoordeeld het beste resultaat voor de gebruiker op relevante content, gebruiksvriendelijkheid van de website en de autoriteit (link populariteit) van de website. De gebruikerservaring van de bezoeker van een website staat bij Google voorop.

Door je website regelmatig te optimaliseren met kwalitatieve relevante content en kwalitatieve links en door het verbeteren van de technische prestatie van je website zal je website beter gevonden worden in de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google.

SEO is een continue proces?

Omdat de online concurrentie en algoritmes van Google steeds veranderen is SEO een continue proces. Dit betekend dat je regelmatig moet bijsturen om de positie in Google of andere zoekmachines te behouden.

SEO DIagram Roos

Zoekmachine optimalisatie laten doen

onze werkwijze

SEO onderzoek en websiteanalyse (audit)

Voordat we met SEO beginnen, starten we met onderzoek en het bepalen van een online strategie. We doen een zoekwoorden onderzoek, concurrentieanalyse en onderzoeken de huidige ranking van je website in Google. Daarnaast doen we een uitgebreide website audit om te kijken welke on-page en technische punten verbeterd moeten worden. Daarnaast wordt er een analyse gedaan van de huidige linkstructuur. Zowel interne en externe links worden bekeken. Met de analyse en het onderzoek kan een SEO-strategie gemaakt worden en een plan van aanpak.

Content optimalisatie

Wanneer wij de SEO strategie bepaald hebben gaan we de inhoud van de website optimaliseren met de onderzochte zoekwoorden en zoektermen. Eventueel kunnen teksten herschreven worden of nieuwe content toegevoegd worden aan de website. Daarnaast adviseren wij daar waar nodig is over conversieoptimalisatie. Aanpassingen die ervoor kunnen zorgen dat bezoekers ook gewenste acties ondernemen op je website.

Technische optimalisatie

We zorgen voor een goede site structuur, zodat de website goed indexeerbaar is voor Google en Bing. Daarnaast is het belangrijk dat de site veilig is (https) en mobiel vriendelijk. Ook zorgen we ervoor dat de website snel laad zowel op desktop als mobiel.

Off-page SEO -Linkbuilding

We helpen je met het verkrijgen van kwalitatieve links naar je website. En zorgen ervoor dat je lokaal goed gevonden word. Daarnaast geven we advies voor het verspreiden van content via je social kanalen. 

Monitoren en bijsturen

 Met verschillende analyse tools houden we de voortgang van je ranking, zichtbaarheid in de gaten en kijken we naar de conversie van je pagina’s.  We sturen bij, daar waar nodig is.  

Rapportage & evaluatie

Periodiek ontvang je van ons een rapportage van de voortgang die we met je bespreken en we geven je advies over de verdere strategie.

Zoekmachine optimalisatie

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

Het tarief is afhankelijk van je behoefte, het type website (website of webshop) de grote van de website en welke onderdelen van SEO je wil uitbesteden.
Wil je de volledige SEO aan ons uitbesteden en door ons laten onderhouden dan kunnen wij je een passend voorstel doen nadat wij een analyse hebben gedaan van je website. Weet je precies voor welke onderdelen je ondersteuning nodig hebt dan kan je ook kiezen uit onze losse SEO diensten.

SEO management pakket

Omdat SEO een continue process is en de resultaten na enige tijd pas zichtbaar worden werken wij met een maandelijks abonnement / tarief. Het vaste tarief per maand is afhankelijk van welke SEO werkzaamheden wij voor je gaan doen.

Laten we samenwerken

Vul hier onder je gegevens in dan nemen we contact met je op.

Losse SEO diensten

Toont alle 3 resultaten

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]