Webdesign pakketten voor MKB

Op maat ontworpen websites voor eigenaren van kleine bedrijven die een maximaal rendement op hun investering willen
Als u een eigenaar van een klein bedrijf bent en op zoek bent naar een geweldige nieuwe website, hoeft u niet verder te zoeken.
We hebben alle essentiële ingrediënten geïdentificeerd die nodig zijn voor een succesvolle zakelijke website en hebben het proces gestroomlijnd om alles op te nemen wat je nodig hebt en niets wat je niet nodig hebt.

Pakket 1

Prijs

5 pagina’s

Pakket 1

Prijs

10 pagina’s

Pakket 1

Prijs

15 pagina’s

E-commerce

Prijs
10 pagina’s en 10-20 producten

We hebben alle essentiële ingrediënten geïdentificeerd die nodig zijn voor een succesvolle zakelijke website en hebben het proces gestroomlijnd om alles op te nemen wat je nodig hebt en niets wat je niet nodig hebt. Dit stijlvolle, SEO- en mobielvriendelijke Op maat Web Design-pakket zorgt ervoor dat u snel en effectief in contact komt met uw klanten op elk apparaat, op elk moment. Wij zullen je ook leren met vertrouwen kunt gebruiken, en als u ooit website-ondersteuning nodig heeft, kunt u ons vriendelijke team bellen, ons een e-mail sturen of toegang krijgen tot onze online trainingsvideo’s.

Aangepast websiteontwerp

We besteden liefde en zorg aan elke website die we ontwerpen om ervoor te zorgen dat elke klant de best mogelijke online aanwezigheid heeft.

Stock Afbeeldingen

We nemen professionele stockfoto’s van hoge kwaliteit op voor uw website, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van foto’s.

Website live over 30 dagen

Wij weten hoe belangrijk het is om uw website snel up-to-date te houden. Ons proces zorgt ervoor dat uw website binnen 30 dagen operationeel is.

Responsive ontwerp

Onze stijlvolle, feature-rijke en mobielvriendelijke websites zorgen ervoor dat u snel en effectief in contact komt met uw publiek op elk apparaat, op elk moment.

Voeg meer pagina's toe na lancering

Het is gemakkelijk om na de lancering nieuwe inhoud toe te voegen om uw website uit te breiden met zoveel pagina’s als u wilt.

Websitebeveiliging en back-ups

Roos Internet marketing voert websitesoftware-upgrades en back-ups uit om uw website altijd online te laten werken.

SEO Zoekmachine vriendelijk

Elke website is zeer SEO-vriendelijk en gebouwd op Google’s meest geliefde websiteplatform WordPress.

Training

We zullen u trainen in het gebruik van uw nieuwe website, zodat u het meeste uit uw online aanwezigheid haalt.

WordPress-specialisten

Roos Internet Marketing zijn de WordPress-experts. Al onze websites, ongeacht de complexiteit, zijn gebouwd op ‘s werelds nummer één open-source websiteplatform WordPress.

Geïntegreerde sociale media

Op onze websites kunnen bezoekers uw bedrijf delen en volgen via sociale media. We kunnen uw blogs ook automatisch voeden.

Website-hosting en ondersteuning

Onze fantastische hosting-, ondersteunings- en onderhoudsplannen voor websites.

Verlengen en groeien

We kunnen de kracht van WordPress gebruiken om de functionaliteit van uw website eenvoudig uit te breiden met alles wat u maar wilt, van blogs en evenementen tot volledig geïntegreerde e-commercesystemen.