Webdesign pakketten

Op maat ontworpen websites voor eigenaren van kleine bedrijven die een maximaal rendement op hun investering willen

Als je een eigenaar van een klein bedrijf bent en op zoek bent naar een mooie  nieuwe website, hoef je niet verder te zoeken.
We hebben alle essentiële ingrediënten geïdentificeerd die nodig zijn voor een succesvolle zakelijke website en hebben het proces gestroomlijnd om alles op te nemen wat je nodig hebt en niets wat je niet nodig hebt.

Een WordPress website laten maken met een van onze webdesign pakketten.

We hebben de ideale samenstelling gecreëerd die nodig zijn voor een succesvolle zakelijke website en hebben het ontwerp proces gestroomlijnd om alleen het nodige aan je website toe te voegen. Deze op maat gemaakte, SEO vriendelijke webdesign pakketen zorgt ervoor dat je snel en effectief in contact komt met jouw klanten op elk apparaat, op elk moment.

Wij zullen je ook leren hoe je de website kan gebruiken en kan onderhouden, en als je ooit website-ondersteuning nodig hebt, kan je ons altijd bellen of ons een e-mail sturen.

$

Aangepast websiteontwerp

We besteden zorg aan elke website die we ontwerpen om ervoor te zorgen dat elke klant de best mogelijke online presentatie krijgt.

$

Website live binnen 30 dagen

Wij weten hoe belangrijk het is om uw website snel up-to-date te houden. Ons proces zorgt ervoor dat uw website binnen 30 dagen operationeel is.

$

Websitebeveiliging en back-ups

Roos Internet marketing voert websitesoftware-upgrades en back-ups uit om uw website altijd online te laten werken.

$

Website-hosting en ondersteuning

Onze fantastische hosting-, ondersteunings- en onderhoudsplannen voor websites.

$

Responsive ontwerp

Onze stijlvolle en mobiel-vriendelijke websites zorgen ervoor dat je snel en effectief in contact komt met je doelgroep op elk apparaat, op elk moment.

$

Voeg meer pagina's toe na lancering

Het is gemakkelijk om na de lancering nieuwe inhoud toe te voegen om uw website uit te breiden met zoveel pagina’s als u wilt.

$

Geïntegreerde sociale media

Op onze websites kunnen bezoekers uw bedrijf delen en volgen via sociale media.

$

WordPress-specialist

Roos Internet Marketing is een WordPress-expert. Al onze websites, ongeacht de complexiteit, zijn gebouwd op ‘s werelds nummer één open-source websiteplatform WordPress.

$

SEO Zoekmachine vriendelijk

Elke website is zeer SEO-vriendelijk en gebouwd op Google’s meest geliefde websiteplatform WordPress.

$

UItbreiden en groeien

We kunnen de kracht van WordPress gebruiken om de functionaliteit van uw website eenvoudig uit te breiden met alles wat u maar wilt, van blogs en evenementen tot volledig geïntegreerde e-commercesystemen.

$

Training

We zullen je trainen in het gebruik van uw nieuwe website, zodat u het meeste uit uw online aanwezigheid haalt.