Vriendaardbeien wordpress webshop

Vriendaardbeien

Vriendaardbeien is een aardbeien kweker in Noord-Holland waar al 50 jaar ardbeien worden geteeld. 
Aardbeien kunnen bij de aardbeienkraam op locatie gekocht worden of via evenementen, markten verkopen zij hun aardbeien binnen de regio.
Tevens staan zij bij Sprookjeswonderland. Het grootste gedeelte zetten zij af via de Koninklijke veiling Fruitmasters in Geldermalsen. Ze gaan voor smaak en kwaliteit en dat proef je! De lekkerste van Westfriesland wordt er vaak gezegd, een prachtig compliment!

Online verkopen met webshop

Omdat ze door corona veel afzetmarkten zagen wegvallen, is het bedrijf een online webshop gestart en via sociale media roepen ze de mensen op om aardbeien bij hen langs de weg te kopen.

Website met webshop

Roos internet marketing heeft  in een korte tijd een webshop gemaakt voor Vriendaardbeien zodat zij online hun producten konden verkopen. Tevens kunnen de mensen met het bestelsysteem zelf kiezen of zij de producten bezorgd willen hebben of willen afhalen bij een van de afhaal locaties.

Meer verkopen en thuisbezorgen

Met de nieuwe webshop heeft Vriendaardbeien in deze bizarre tijden van Corona toch extra omzet kunnen genereren door ook hun producten online te verkopen.