Freelance online marketeer

Uw online marketing specialist

Online marketeer

Als freelance online marketeer help ik bedrijven met hun online marketing activiteiten. Dit houdt in dat ik bedrijven ondersteun met hun online marketing strategie, planning en uitvoering. Met mijn passie voor internet en marketing vind ik het een uitdaging om een website beter te laten presteren op internet en beoogde doelstellingen te realiseren. Dit betekent dat ik continue zal streven naar optimaal resultaat.

Als “registered digital marketeer” bied ik je ondersteuning met het ontwikkelen van een online marketing plan, zoekmachine optimalisatie (SEO) Google Adwords campagnes SEA, social media management, conversie optimalisatie (usability) en Google analytics.

Bent u op zoek naar een freelance online marketeer?

Huur mij dan in voor een internet project of maak gebruik van een van mijn online marketing pakketten (seo pakket, social media pakket)

Ervaring

Door de jaren heen heb ik binnen het online marketing vak diverse skills ontwikkeld. In 2014 heb ik met succes de post HBO opleiding Digital & online marketing afgerond en ben ik sinds 2015 officieel RDM (Registered Digital Marketeer). Daarnaast heb ikĀ  een aantal Google certificaten.

Wilt u uw SEO zoekmachine optimalisatie of Google Adwords campagne door mij laten uitvoeren of wilt u advies. Neem dan contact met mij op.

  • Online marketing strategie 70% 70%
  • Online project management 80% 80%
  • SEO 75% 75%
  • Web development (WordPress, Joomla, Magento) 75% 75%