SEO Zoekmachine optimalisatie

Beter vindbaar in zoekmachines door SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoe zorg je er nu voor dat je website goed wordt gevonden door de juiste klanten op internet. Meer dan 75% van de internetgebruikers start met het zoeken in Google en kijkt vaak niet verder dan de eerste 2 pagina’s van de zoekresultaten. Het is daarom belangrijk om met je website met de juiste zoekwoorden op de eerste pagina van Google te verschijnen. Maar hoe doe je dat? Google kijkt naar websites die het beste resultaat geven voor de zoekopdracht. Websites met de juiste content, kwaliteit, relevante links en websites die gebruiksvriendelijk zijn zullen daarom als eerste verschijnen in de resultaten. Door de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg je ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt in de organische zoekresultaten van zoekmachines.

Wij helpen u graag met het beter vindbaar worden in Google!

Werkwijze SEO

Door optimalisatie van je website en de juiste content zorg je ervoor dat je website beter gevonden wordt door de online doelgroep die je wilt bereiken.

R

Analyse en Strategie

Zoekwoorden analyse, positiescan, concurrentieanalyse en analyse huidige links.

R

On-page analyse en optimalisatie

Content: woorddichtheid, interne links, meta data etc.

R

Off-page analyse en optimalisatie

Analyse van de huidige samenstelling van de links en bepalen van linkbuilding strategie

R

Technische prestatie

URL structuur, duplicate content, robots text, sitemap, redirects. W3C validatie. Optimalisatie laadtijd website (pagespeed)

R

Monitoren en bijsturen

Google analytics en web mastertools koppelen en inrichten.

R

Rapportage en evaluatie

Rapportage en aanbeveling.

SEO Pakketten

Wilt u de SEO uitbesteden?

Maak dan gebruik van een van de SEO pakketten of neem contact met mij op voor een opmaat voorstel voor zoekmachine optimalisatie voor uw website.

Neem contact op